Leverans direkt efter köp!
Leverans

Alla produkter levereras digitalt till den email du registrerat vid beställningen. Leverans sker automatiskt direkt efter köp. Har du inte mottagit din orderbekräftelse där koden finns med (eller att koden saknas i orderbekräftelsen) inom 15 minuter, hör av dig till vår kundtjänst.

Priser

Alla priser är inklusive moms. Gamecarddirect.se reserverar sig för prisändringar, slutförsäljning och eventuella faktafel som kan finnas på vår sida eller i våra annonser.

Ångerrätt

Den normala 14 dagars ångerrätten för distanshandel gäller inte på våra produkter på grund av sin beskaffenhet enligt 2 Kapitlet 4§ av Distans- och hemförsäljningslag (2005:59)

14 dagars ångerrätt gäller på ej levererade koder. Vid avbokning av order äldre än 14 dagar tas en avgift på 20 SEK.

Köp

Du har läst och förstått informationen på produktsidan för den köpta produkten.
Gamecard Direct tar inget ansvar för förändringar av språk/regions-restriktioner av spel där annan version än EU angetts på produktsidan.

Förhandsbokningar

Vid förhandsbokningar skickar vi normalt produkten så att du får den på releasedagen. Vi reserverar oss för uppskjutna releasedatum och försenade leveranser.

Personuppgifter

Informationen du lämnar om dig själv används endast internt. Inga uppgifter om dig kommer föras vidare till tredje part. Angivna personuppgifter kan komma att användas i syfte att bevara kundrelationer via mail, sms och andra marknadsföringsändamål av Gamecarddirect.se.

Åldersgräns

För att handla på Gamecarddirect.se måste du ha fyllt 18 år eller ha målsmans tillåtelse.


 
 
Kundtjänst Information   Aktuellt  
Kontakta oss Så handlar du
  Mass Effect 3 Språkändring
 
Vanliga frågor  Om Gamecard Direct
     
Köpvillkor        
         
GamecardDirect.se 2011-2013 | 910211-1250 | info@gamecarddirect.se